Rabu, 16 Februari 2011

SING ABANG WAE AKEH.
SING IJO-IJO KOK DI UNDUHI.
SING PRAWAN WAE AKEH.
SING DUWE BOJO KOK DI RUSUHI.


AKEH KETAN AKEH SEGO.
WAKUL IJO DI KUREPNO.
AKEH PRAWAN AKEH RONDO.
SING DUWE BOJO DI KAREPNO.


ONO GULO ONO SEMUT.
SIH DURUNG RONDO OJO DI REBUT.


NUMPAK KRETO JEJER MASINIS.
MASIO RONDO ISIH KINYIS-KINYIS.


MLAKU-MLAKU DI COKOT YUYU.
NANG TRETES DI GEPUK PALU.
RODOK SUSAH DUWE BOJO AYU.
DOMPET KEMPES NANG SIRAH NGELU.


JAMBU ALAS WERNANE IJO.
TIWAS DI GAGAS WIS DUWE BOJO.


KANG PAINO DI KEREK.
SAKNONE REK........

4 komentar:

  1. wetengku loro moco parikan iki. Gumuyu ra iso leren.

    BalasHapus
  2. numpak jaran mlayune ngulon
    wong sabar mesti kelakon

    BalasHapus
  3. kok bahas rondo aja ya??

    BalasHapus