Rabu, 16 Februari 2011

NYANGKING EMBER KIWO TENGEN.
LUNGGUH JEJER TOMBO KANGEN.


ISUK NGIKIR SORE NGIKIR.
KIKIRE AREK SUROBOYO.
ISUK MIKIR SORE MIKIR.
SING DI PIKIR ORA RUMONGSO.


NYANGKING PETI ISI KLOSO.
NYANG ATI MARAI NELONGSO.


TERONG KOK DI UNTIR-UNTIR.
NANG TANGAN MARAI BIRU.
BOJONE UWONG KOK DI PIKIR.
NANG AWAK KURU.


MUNGGAH BAYANG BAWA PISAU.
DUHAI SAYANG DI MANA DIKAU.


KIWO TENGEN NGGOWO JAMU.
AKU KANGEN PENGIN KETEMU.


SUWE ORA JAMU.
JAMU PISAN GODONG BAYEM.
SUWE ORA KETEMU.
KETEMU PISAN NANG ATI AYEM.


KANG BASIO TURU AMBEN.
MASIO KETEMU MING NENG IMPEN.


MANGAN GEDANG CAMPUR TAHU.
DIKAU SAYANG I MISS YOU.


LAMPU SENTIR LENGONE POTRO.
TIWAS NAKSIR RA ISO NGGOWO.


TIR PODO IRENGE.
SIR PODO SENENGE.


TIR DI CAMPUR ROTI.
SING DI SIR KOK YO RA NGERTI.





2 komentar: